CONTACT

VESTIGINGSADRES
Star Trading BV
Kruisstraat 1
7205 BE  Zutphen
Tel: 06 – 45 89 03 17
info@star-trading.nl

Bij voorkeur straatnaam + nr. + woonplaats i.v.m. bepaling evt. kilometervergoeding
Uw telefoonnummer zal alleen gebruikt worden om u te bellen voor een vrijblijvend adviesgesprek of als er aanvullende informatie nodig is voor de offerte.
Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor het versturen van gevraagde informatie of vrijblijvende offerte, u zult geen ongevraagde reclame mails ontvangen.
Als u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen zouden wij graag informatie van u krijgen m.b.t. soort en inhoud ruimte(s) en bij meerdere ruimtes; of u voorkeur heeft voor meerdere single split sets of een multi split set met meerdere binnen units. Tevens ontvangen wij graag, bij voorkeur via WhatsApp naar 06 45 89 03 17 of anders per mail naar info@star-trading.nl, foto's van de situaties waar binnen en buiten units gewenst zijn en (een schets van de) plattegrond van de verdieping(en).

Vanwege drukte in de periode Mei tot en met Augustus kunnen wij in deze periode alleen installaties binnen een straal van 60 km vanaf Deventer inplannen. Vanaf September tot en met April is in overleg evt. mogelijk om verder weg ook te komen installeren.