Aanvullende Voorwaarden Offerte

Onze prijzen:

In de prijs van elke installatie is inbegrepen:

  • 4 meter koelleiding en kabels,
  • set montagebalkjes (muurbeugel mogelijk tegen kleine meerprijs),
  • 1 diamantboring van max. 20 minuten
  • 2 meter goot,
  • 1 afdekkap en
  • 1 haakse platte bocht t.b.v. de afwerking,
  • vacuüm zuigen van het systeem,
  • Incl. Voorrijkosten, Reistijd en max 2 x 2 Uurloon per te installeren binnen unit.
  • Binnen een straal van 25 km vanaf Deventer geen kilometervergoeding.
  • Standaard 3 jaar garantie.

 

Extra uurloon: € 51,65/uur excl. BTW (€ 62,50 incl. BTW)

Km vergoeding: woont u verder dan 25 km van Deventer, rekenen wij € 0,49 cent excl. BTW (€ 0,60 incl. BTW) per gereden km vanaf Deventer

Verlengde garantie:

Hoogwerker:

– V.w.b. stroom is het, i.v.m. de garantie, belangrijk dat de airco aangesloten kan worden op een geaard stopcontact. Er zit standaard 4 meter kabel bij de installatie in begrepen. De monteurs hebben deze op rol bij zich en zullen deze ter plaatse op maat maken. Het maakt daarom verder niet uit of het stopcontact dan binnen of buiten zit mits deze wel makkelijk te bereiken is.
Als u een set heeft met een buiten unit > 6,0kW zal er gekeken moeten worden of uw meterkast uitgerust is met een groep met voldoende Amp. Dit verschilt per merk/model.

– Wanneer uw airco ingebouwde Wifi heeft of u schaft een extra Wifi module aan, zullen onze monteurs u helpen met het verkrijgen van verbinding met uw Wifi netwerk mits dit nog binnen de standaard installatie tijd van 2x 2 uur per te installeren binnen unit mogelijk is. We hebben echter gemerkt dat om verschillende externe redenen (zwak Wifi signaal, glasvezel, te snel internet enz.) het tot stand komen van de Wifi verbinding soms veel langer in beslag kan nemen. Onze monteurs zijn uiteraard bereid u ook buiten de standaard installatie tijd verder te helpen, wij zullen dan alleen wel extra uurloon van € 62,50/uur incl. BTW (per monteur) in rekening brengen.

– Meerprijs installatie condenspompje is € 175,- incl. BTW. Bij de installatie proberen wij deze altijd zoveel mogelijk te voorkomen aangezien wij hier veel klachten van hebben ontvangen; ze maken namelijk elk kwartier een klein geluidje en zijn ook erg storings- en lekkage gevoelig. Wij geven daarom ook geen garantie op storingen en of schade ontstaan door een condenspompje (verder op het pompje zelf, de airco en installatie wel uiteraard).

– Meerprijs van installatie dakdoorvoer is € 145,- incl. BTW. Dit betreft dan een dakdoorvoer die extra bevestigd wordt met een vast te branden bitumen dakflap ter voorkoming van lekkages. Het is ook mogelijk te kiezen voor een voordeligere optie (€ 71,50 of € 83,50 incl. BTW) waarbij de dakdoorvoer middels shell kit wordt bevestigd. Wij geven dan echter geen garantie op eventuele lekkage problemen en/of schades (maar komen deze uiteraard wel verhelpen).

– Bij de installatieprijs zit standaard 20 minuten boortijd met een diamantboor per te installeren binnen unit inbegrepen. Het gebeurt zelden maar een enkele keer komt het voor dat de muren erg hard zijn (bij bijv. Prefab beton) en hebben we hierdoor meer boortijd nodig. Dit is helaas van te voren niet in te schatten en wordt altijd pas op dag van installatie tijdens het boren duidelijk. Wanneer dan achteraf blijkt dat er veel meer dan 20 minuten per te boren gat nodig was (hierbij kijken we niet op 5 minuten uiteraard maar we hebben wel eens 1 uur op een gat moeten boren), zullen we in dat geval deze extra tijd nog wel achteraf in rekening brengen (€ 62,50 incl. BTW per uur per monteur).

– Onze monteurs rijden met bestelbussen. Hiervoor hebben zij een parkeergelegenheid binnen een straal van 50 meter van de installatielocatie nodig. Indien dit niet mogelijk is, neemt u dan contact met ons op. Wanneer hiervoor parkeerkosten in rekening worden gebracht komen deze kosten wel nog bij het totaalbedrag op.
– Betaling dient te geschieden op dag van installatie nadat u uw goedkeuring heeft gegeven en hiervoor heeft getekend en voordat de monteurs vertrekken. Betaling kan via pin, internet betaling of cash. Houd u er wel rekening mee dat het zou kunnen zijn dat u uw dag limiet eventueel zou moeten verhogen? Omdat dit tegenwoordig enkele uren kan duren vragen wij u dit een dag voordat wij komen voor de installatie, alvast te checken en indien nodig te regelen.

– Als wij de gewenste set(s) speciaal voor u moeten bestellen, vragen wij 10% aanbetaling. U ontvangt hiervan een betalingsbevestiging per mail en het bedrag wordt op dag van installatie verrekend met het eindbedrag. Het kost u dus niets extra’s. Alleen bij annulering order en de sets zijn inmiddels binnen, zal er geen retournering van de aanbetaling gedaan worden.

– Gelieve vóórdat de monteurs komen zorgen dat alle evt. obstakels (bed, kast, tafels, planten, piano’s enz.) aan de kant zijn gezet zodat zij de ruimte hebben voor plaatsing trap en voor de boor (totale lengte hiervan is ruim 1 meter!)

– De dozen van de airco’s nemen wij niet mee terug, u dient deze zelf af te voeren. Als u wilt dat wij deze meenemen, zijn de kosten hiervan € 2,50 per doos.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday